top of page

PT online för att sätta igång med
din träning och komma i grym form

Med PT online coachning får du alla förutsättningar att göra ditt livs största förändring genom att komma i den form du så länge drömt om med ett personligt anpassat tränings- och kostupplägg! Vill du veta mer? Boka in ett kostnadsfritt samtal med mig nedan.

PT online

​Så säger mina klienter

Att träna med Melvin har gett mig en helt annan syn på träning och kost! Jag har också fått den utmaning jag behövde för att komma framåt med träningen där jag fått stora resultat. Detta är ett av mina bästa beslut någonsin!

Ludwig

Äntligen har jag fått hjälp att hitta en hälsosam och varierad kost och ett träningsschema jag tycker är kul samt som håller mina skador borta! Rekommenderar Melvin som coach starkt!!

Sara

Jag kan verkligen rekommendera Melvin som PT! Han har lyssnat på vad jag har som mål med träningen och kosten och anpassat det helt efter mig. Jag har fått pass som passar både i gymmet och när man är på språng samt grymma råd och tips med kosten!

Elin

Glöm allt vad dieter och bantning heter.
Med mig får du se fram emot varje måltid!

Målet med Coach Wahlin är att göra träning och kost både roligt och motiverande! Med min coachning kommer du inte följa strikta och säljande dieter eller intensiva perioder med stenhård träning. Istället kommer vi tillsammans få dig att utveckla sunda vanor genom rolig träning samt en balanserad, god och näringsrik kost. Det är aldrig för sent att förändra sitt liv till det bättre, fullt med energi och glädje!

Det här ingår med Coach Wahlin

Att ha en coach online är ett väldigt effektivt sätt att nå sina hälsomål och förändra sitt liv till det bättre. Med min coachning får du ett personligt anpassat träning- och kostupplägg, uppföljningsmöten och tillgång till chatt när du vill. Du kommer få all den stöttning du behöver för att utveckla hälsosamma vanor och rutiner som håller långsiktigt istället för ohållbara quick fixes.

Det här ingår

Personligt anpassat kostupplägg med färdiga måltider och recept att välja mellan

Det här ingår

Personligt anpassad träningsplan med instruktionsvideor till varje övning

Det här ingår

Uppstartsmöte där vi diskuterar mål, preferenser samt lär känna varandra

Det här ingår

Tillgång till chattfunktion som du får använda hur mycket du vill

Det här ingår
PT online

Uppföljningsmöten via Google Meet varannan vecka

Allt du behöver samlat i en enda app, inklusive säker

betalning med möjlighet till autogiro

Personligt kost- och träningsupplägg

Personligt kost- och träningsupplägg

Du får ett helt personligt anpassat tränings- och kostupplägg som över tid uppdateras utifrån dina mål och framsteg. Detta kommer du enkelt åt genom en app i mobilen där allt ligger samlat.

Avstämning varannan
vecka via Google Meet

Avstämning varje vecka via Google Meet

För att du ska uppnå dina mål så effektivt som möjligt kommer vi tillsammans prata om dina framsteg, funderingar och utmaningar varje vecka genom ett samtal på Google

Meet.

Få tillgång till chatt
via mobilapp

Tillgång till chatt

Fördelen med online coachning är att du får den support du behöver när som helst, vart som helst. Du får då tillgång till en chatt i samma app som du hittar ditt tränings- och kostupplägg, där jag vanligtvis svarar på dina frågor inom några timmar.

 • Vad ingår i din coachning?
  Med min coachning får du precis alla verktyg du behöver för att göra en livsförändring. Följande ingår: Personligt anpassat kostupplägg med färdiga recept och exempelmåltider Träningsprogram som kontinuerligt uppdateras utifrån dina framsteg Uppföljningsmöten via Google Meet varannan vecka Allt samlat i en och samma app, inklusive betalning Obegränsat antal meddelande i min chatt (även den i appen) Instruktionsvideor för samtliga olika övningar
 • Måste jag ha ett gymkort för att anluta mig till din coachning?
  Nej du måste inte ha ett gymkort. Vi anpassar tillsammans din träning utefter dina förutsättningar. Därmed går det bra att träna löpning så väl som hemma.
 • Får jag ett kostschema med Coach Wahlin?
  Som standard ger jag inte ut strikta kostscheman, utan jobbar istället mer med riktlinjer utifrån näring och intag. Detta är något jag tror är en mer hållbar strategi med mer frihet för en hälsosam vardag i längden. Om ett strikt kostschema önskas istället så löser jag självklart det åt dig! Däremot får du alltid färdiga exempel-måltider i den app jag använder utifrån dina behov.
 • Vart kommer jag se mitt tränings- och kostupplägg?
  Du kommer ha allt samlat i den app jag använder till alla mina klienter. I appen ingår även en chattfunktion där du kan ställa frågor till mig när och vart du vill.
 • Erbjuder du kostupplägg för vegetarianer och veganer?
  Nej det gör jag inte. Båda dessa inriktningar är inget jag valt att specialisera mig inom.

Vanliga frågor

Läs mina senaste
blogginlägg

Om mig

Välkommen till Coach Wahlin! Mitt namn är Melvin Wahlin och jag är licencierad PT samt kostrådgivare (European Qualifications Framework Level 4). Mitt motto är att det ska vara enkelt och roligt med kost och träning. Att uppnå detta kan vara väldigt svårt om man inte har tillräckligt med kunskap inom kost och träning. Med min hjälp får du allt serverat för att du ska kunna fokusera 100% på att utvecklas!

 

Om du vill veta mer kan du boka in ett kostnadsfritt samtal med mig nedan!

DSCF0313.jpg
Om mig
bottom of page