top of page

Boka ett kostnadsfritt samtal 

Om du har funderingar hur jag kan hjälpa dig nå dina mål, så är detta samtalet guld värt. Under samtalet får du chans att berätta om din nuvarande situation där jag får värdefull insyn hur min coachning kan hjälpa dig framåt! Det tar bara några sekunder att boka in ditt kostnadsfria samtal!

Jag vill bli kontaktad via:
Konsultation

Samtalet är helt kostnadsfritt och du binder inte upp dig till något

Konsultation

Fyll i formuläret och du får svar inom 24h på SMS eller e-post med en föreslagen tid för mötet

Konsultation

Vi diskuterar din nuvarande hälsa, målsättningar, preferenser och eventuella frågor

Konsultation
Konsultation
Konsultation

Samtalet sker via Google Meet

Samtalet tar ca 30 minuter

Bokningar föreslås alltid kvällstid eller helger

 • Vad ingår i din coachning?
  Med min coachning får du precis alla verktyg du behöver för att göra en livsförändring. Följande ingår: Personligt anpassat kostupplägg med färdiga recept och exempelmåltider Träningsprogram som kontinuerligt uppdateras utifrån dina framsteg Uppföljningsmöten via Google Meet varannan vecka Allt samlat i en och samma app, inklusive betalning Obegränsat antal meddelande i min chatt (även den i appen) Instruktionsvideor för samtliga olika övningar
 • Måste jag ha ett gymkort för att anluta mig till din coachning?
  Nej du måste inte ha ett gymkort. Vi anpassar tillsammans din träning utefter dina förutsättningar. Därmed går det bra att träna löpning så väl som hemma.
 • Får jag ett kostschema med Coach Wahlin?
  Som standard ger jag inte ut strikta kostscheman, utan jobbar istället mer med riktlinjer utifrån näring och intag. Detta är något jag tror är en mer hållbar strategi med mer frihet för en hälsosam vardag i längden. Om ett strikt kostschema önskas istället så löser jag självklart det åt dig! Däremot får du alltid färdiga exempel-måltider i den app jag använder utifrån dina behov.
 • Vart kommer jag se mitt tränings- och kostupplägg?
  Du kommer ha allt samlat i den app jag använder till alla mina klienter. I appen ingår även en chattfunktion där du kan ställa frågor till mig när och vart du vill.
 • Erbjuder du kostupplägg för vegetarianer och veganer?
  Nej det gör jag inte. Båda dessa inriktningar är inget jag valt att specialisera mig inom.

Vanliga frågor

bottom of page